▶️ Prémiový design: Robustní konstrukce zajišťuje bezpečné a pohodlné parkování jak jízdních kol, koloběžek, tak i elektrovariant.

▶️ Nabíjecí možnosti: Už žádné starosti s vybitými bateriemi! Nabíjejte svá elektrokola a koloběžky pomocí vlastních nabíjecích zdrojů, které si můžete uzamknout do venkovních boxů s pinovým zámkem s integrovanou elektrickou zásuvkou 230 V.

🔍 Podrobnosti: . Pro nabíjení jednoduše vložíte nabíjecí zdroj elektrokoloběžky nebo elektrokola do skříňky, zasunete nabíjecí kabel s konektorem do baterie skrze podlahu boxu, připojíte kabel k baterii a uzamknete box.

▶️ Bezpečnostní prvky: Robustní opěrné oblouky s černým UV-stabilním návlekem jako jistota proti poškození lakování jízdních kol, které ale zároveň slouží jako dokonalá ochrana proti odcizení kola (možnost uzamčení kola za rám). Držáky koloběžek jsou doplněny o ochranný plastový set, proti poškození rámů koloběžek a jejich konstrukce umožňuje uzamknutí koloběžek několika možnými způsoby.

🔍 Podrobnosti: Rozteč parkovacích míst 500 mm u jízdních kol a 250 mm u koloběžek.

▶️ Univerzální použití: Samotné parkovací prvky pro jízdní kola a koloběžky umožňují velkou variabilitu při parkování různých typů jízdních kol a koloběžek. Pohodlně zaparkujete jízdní kola do max. šíře pláště 64 mm a koloběžky do max. velikosti rámu 75 mm!