Bezpečné a prostorné úložiště pro až 20 jízdních kol nebo koloběžek

Do našeho nového přístřešku je možné zaparkovat a uzamknout až 10, respektive 20 jízdních kol nebo koloběžek v jednostranném nebo oboustranném provedení. To znamená, že teď můžete bez obav z bezpečnosti pohodlně uskladnit celou vaši flotilu jízdních kol, koloběžek nebo skútrů.

Víceúčelové využití s dvojitou uzamykatelnou bránou

Jednou z klíčových vlastností našeho nového přístřešku je dvojitá uzamykatelná brána, která navíc umožňuje rozdělení přístřešku přepážkou na dvě poloviny. To znamená, že každá uzamykatelná brána může sloužit pro jiný účel. Například jedna část může být vyhrazena pro parkování a nabíjení kol, zatímco druhá část může sloužit k uskladnění popelnic nebo parkování koloběžek.

Moderní technologie pro správu a bezpečnost

Naše uzamykatelné brány lze vybavit modulárním elektronickým uzamykacím systémem od společnosti Xmarton, který přináší řadu pokročilých funkcí:

  • Registrace a přihlášení uživatele: Snadná správa přístupů pro zaměstnance i veřejnost.
  • Webová mobilní aplikace: Spuštění přes QR kód pro snadný přístup.
  • Rezervační systém: Možnost rezervace místa předem.
  • Platební brána: Možnost placení za služby přímo přes aplikaci.
  • Reporty o využívání: Sledování statistik využívání pro optimalizaci provozu.
  • GSM spojení: Řídící jednotka je propojena prostřednictvím privátní šifrované GSM sítě pro maximální bezpečnost.
  • Hlídání prostřednictvím čidel a senzorů: Detekce neautorizovaných přístupů.
  • Ovládání zámku dle rezervačních pravidel: Možnost nastavení přístupu podle časových intervalů nebo trvale přiděleného oprávnění.

Základní provedení pro jednoduchost a spolehlivost

V základním provedení dodáváme jednoduchý, avšak plně funkční uzamykací systém od společnosti ABUS. Tento systém je ideální pro ty, kteří preferují spolehlivost a snadnou obsluhu bez složitých funkcí.

Chcete vidět, jak vše funguje v praxi? Podívejte se na náš demonstrační video zde.

S naším novým přístřeškem na kola s dvojitou uzamykatelnou bránou z modelové řady VRANOV získáte bezpečné, prostorné a multifunkční úložiště pro vaše jízdní prostředky, které využívá moderní technologie pro maximální pohodlí a bezpečnost.